середу, 23 липня 2008 р.

Дорога до початку маршруту і від кінця маршруту

Початок подорожі це с. Грем'яч. Я живу у Вінниці. Покопирсавшись на сайті нашої залізниці і у інтернеті взагалі я вирішив що найкращий шлях з Вінниці до Грем'яча це доїхати на потязі з Вінниці до станції Терещенської, потім з Терещенської доїхати до станції Новгород-Сіверський на рейковому автобусі (з станції Терещенської до станції Новгород-Сіверський рейкові автобуси відправляються у 6:46, 10:45 і 22:12. Час у дорозі трохи більше ніж година), а з Новгород-Сіверського до Грем'яча на звичайному автобусі.

Кінець моєї подорожі мис Сарич у Криму. Потім мені потрібно буде дістатися від мису Сарич до Ялти на велосипеді (це близько 40 км). З Ялти доїхати до Сімферополя на тролейбусі. Тролейбуси ходять з періодичністю близько пів години і долають відстань у 86 км за дві з половиною години. Повертатися до Вінниці я збираюся потягом з Сімферополя.

Для того щоб дізнатися як дістатися з одного місця в інше залізницею я використовую сайт Укрзалізниці (http://uz.gov.ua). Заходимо у розділ Розклад руху поїздів (http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.shedulesub&lng=uk) вводимо пункт відправлення, пункт призначення і натискаємо пошук. Для того щоб подивитися наявність місць на потяг і ціни на квитки зручно використовувати сайт Південної Залізниці (http://www.pz.gov.ua).

Цілодобова довідка - розклад руху поїздів: (044) 503-70-05.

Розклад руху тролейбусів з Ялти до Сімферополя можна подивитися тут: http://kryminfo.e-gloryon.com/troleibus.